آموزش شنا به کودکان یک تلاش برای حفظ امنیت آنها است که اکثر والدین سعی میکنند در دوران کودکی این کار انجام دهند اما حتی اگر شما اشتیاقی به بردن کودک به کلاسهای شنا ندارید، یک دلیل محکم برای آموزش شنا به کودکان در سنین کم وجود دارد، دلیلی که هیچ ارتباطی با ایمنی یا رشد فیزیکی ندارد. دلیلش این است آنها ضریب هوشی (آیکیو) بالاتری از همکلاسیهایشان که تاکنون هنر کرال پشت را نیاموختهاند خواهند داشت.
آموزش شنا به کودکان
مقاله مرتبط: چگونه فرزندان خود را به محیط زیست علاقهمند کنیم؟
براساس نتایج یک تحقیق ۴ ساله که توسط موسسه تحقیقات آموزشی Griffith انجام شده است، تحریک حسی/حرکتی اولیه در آب گرایش به رشد بهتر توانایی شناختی کودک و هوش بالاتر او کمک میکند. از طریق نظرسنجی جداگانهای که توسط Swimways Corp در روز ملی یادگیری شنا در ۱۹ ماه مه برگزار شد، به این نتیجه دست یافتند که بیش از ۸۰ درصد از والدین هیچ آگاهی در مورد تاثیر یادگیری شنا تا قبل از ۵ سالگی بر رشد توانایی شناختی کودک نداشتند و ۸۶ درصد از والدین از دانستن این حقیقت که شنا میتواند به رشد گفتاری کودک کمک کند شگفتزده شدند. اگر به یکی یا هر دو این تحقیقات اهمیت بدهید، اجازه دهید این مزایا انگیزه بیشتری به شما برای بردن کودکتان به کلاس شنا بدهد یا درباره مهارتهایی که میتوانید خودتان به آنها آموزش دهید بیشتر مطالعه کنید.
پیش از این نیز اثبات شده که نوزاد تازه متولد شده قادر است در آب دست و پا بزند و خود را شناور نگه دارد اما با گذشتن از هفتههای اول به تدریج این توانایی از بین میرود. کارشناسان میگویند بعد از ۶ ماهگی میتوان نوازادان را با آب آشنا کرد و با همراهی والدین به آنها آموزش داد. در تحقیقات دیگر نتایج حاصل شده نشان میدهد بهترین سن آموزش شنا به کودکان حدود ۴ سالگی است. مهمترین نکته برای آموزش شنا در سنین کم حضور والدین در کنارشان و عدم اعمال فشارهای جسمی یا روانی با هدف آموزش سریعتر است، چرا که همین استرس میتواند منجر به تنفر و دور شدن از شنا یا دیگر ورزشها میشود.
مطلب جالبی بود. حدیث هم داریم که به بچه هاتون شنا یاد بدید 😊