ویدیو

ویدیو: ویژگی‌ های مهدکودک با کیفیت

انتخاب یک مهدکودک با کیفیت ممکن است دغدغه‌ی همه‌ی والدین نباشد اما توجه داشته باشید که مهدهای کودک به عنوان خانه‌ی دوم فرزندان شما نقش مهمی در تربیت کودک و کسب عادت‌های جدید دارند. مهدکودک با کیفیت جایی نیست که از تمامی امکانات روز، تکنولوژی‌های پیشرفته و فضای خاص و منحصر به فردی درست شده باشد. برای انتخاب یک مهدکودک با کیفیت ، بهتر است پارامترهایی را که در رشد و پرورش استعداد کودک تاثیر بسیار دارند را مدنظر بگیریم. ضمن اینکه مهدهای کودک یکی از بهترین جاهایی است که می‌توانید اختلالات رفتاری و اختلالات یادگیری کودک خود را شناسایی کنید.

بیشتر والدین، وقتی کودکشان به سن مهدکودک می‌رسد، یکی از مهدهای اطراف خانه را انتخاب می‌کنند و موضوع بعدی که نگران آن هستند اضطراب اولین روز مهدکودک است. در حالی که مرحله انتخاب مهدکودکی که برای کودک ما مناسب باشد و طبق معیارهای بین‌المللی کیفیت لازم را داشته باشد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در ویدیوی زیر با جناب آقای علی ترقی جاه، یکی از فعال‌ترین پژوهشگرهایی که در حوزه کودکان می‌شناسم گفتگو کرده‌ام. اگر می‌خواهید بدانید که برای انتخاب یک مهدکودک با کیفیت باید به چه ویژگی‌هایی توجه کنید، این فیلم را از دست ندهید.

دانلود ویدیوی مهدکودک با کیفیت

اگر دوستانی دارید که مربی یا صاحب مهدکودک هستند، این صفحه را برایشان ارسال کنید. امیدوارم این گفتگو، نخستین قدم برای کمک به بالابردن کیفیت مهدکودک‌های ایران و همچنین افزایش آگاهی و انتظارات والدین از مهدهای کودک باشد.

اگر مهدکودکی می شناسید که تعدادی از ویژگی‌های گفته شده در این فیلم را دارد و شما به عنوان والدین از انتخاب خود راضی هستید، در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. بعد از دیدن این گفتگو به ما بگویید که آیا دوست دارید در شناسایی و معرفی مهدکودک‌های با کیفیت در شهرهای مختلف ایران با ما همکاری کنید؟

برای مشاهده سایر فیلم‌های آموزشی و گفتگوهای آنلاین می‌توانید به قسمت ویدیو در سایت کودکت مراجعه کنید.

مژده شاه نعمت‌الهی

View Comments

  • سلام خانم شاه نعمت اللهی عزیز.من خوشحال میشم در این زمینه باهاتون همکاری کنم و البته ازتون کمک بگیرم.مخصوصا که ما درحال برنامه ریزی احداث یک مهد و پیش دبستانی و دبستان هستیم بسیار به کمکتون نیازمندیم.ممنون میشم به بنده ایمیل بدین برای صحبت در این زمینه

  • سلام من دحترم مهد کودک می ره و الان تازه دو سالشه ، من به شدت دوست دارم به لحاظ کیفی مهد دخترم و بررسی کنم، من هنوز کامل این ویدیو رو ندیدم اما خیلی برام جالب شد و این که نمی دونم می شه از جایی خواست که مهد رو به لحاظ کیفی بررسی کنن چون بهزیستی مثلا این کار و انجام میده اما فاکتر های خیلی جالبی داره ، مثل این که ملک اجاره هست یا نه ، یا تدریس زبان صورت میگیره یا نه ، یا سیرخوار داره یا نه ، و اصلا فاکتور هایی که مطرح شد براش اهمیتی نداره ، حالا من میخواستم بپرسم اگه بخوام مهد دخترم و به لحاظ کیفی بررسی کنم باید چی کار کنم ؟ یا من تو صحبت های اقای ترقی جاه این طور استنباط کردم که ایشون مهدهایی رو ارزیابی کیفیت کردن، چه طور می شه این کار رو برای مهد مورد نظر من هم انجام داد، ینی از طرف یک فرد کارشناس منظورمه

  • من قصد دارم بنابرصحبت های آقای ترقی جاه چک لیستی تهیه کنم و بر اساس آن به بررسی مهدکودک ها بپردازم و بهترین گزینه رو انتخاب کنم. به نظر برای ارزیابی درست بهتره که معیارها کاملا مشخص باشه تا مهد ها قابل مقایسه باشند. یعنی با معیارهای یکسان ارزیابی بشن. خیای خوشحال می شم دوستانی که کودکشون رو در حال حاضر در مهد گذاشتن هم تجربیات خودشونو در اختیار ما قرار بدن تا بتونیم تصمیم بهتری بگیریم‌.

    • به نظرم در مورد ظواهر فیزیکی ایده خوبیه، اما باید این رو در نظر بگیرید که مهد ها راستش و نمی گن، چون به شما به عنوان یه مشتری نگاه می کنن. مثلا من دخترم و تو مهد ثبت نام کردم و به من گفتن 6 کودک دارن با دو مربی و یک کمک مربی ، ولی کم کم تعداد بچه ها زیاد شد و حتی تو یه بازه ای 7 کودک بودن با یک مربی ، تازه این ها رو من از عکس هایی که می ذاشتن می فهمیدم و اصلا به من اطلاعات درستی نمی دادن، حتی سرزده رفتم سر زدم ، اکثر مهدها تو تابستون تعدیل میکنن ، چون بچه ها ریزش دارند، و منطقی هم نیست هر روز مهد بچه رو عوض کنی چون این خیلی ضربه می زنه به بچه ، یا مثلا اگه بخواید رفتار خوشامدگویانه رو بررسی کنید واقعا نمی شه تو یه جلسه فهیمد چون قطعا برای جلب شما رفتار خوبی خواهند داشت.

  • ممنون از ويديوي مهد با كيفيت.. اين دغدغه خيلي از مادرها هست و من هم به عنوان مادر بارها و بارها به اين موضوع فكر كرده بودم و برام مهم بود.. من به زودي به كيش براي زندگي نقل مكان ميكنم و پسرم چهارسالش هست و متاسفانه از مهدها اونجا چيزي نميدونم.. دوست دارم در زمينه شناسايي مهد هاي با كيفيت با شما همكاري كنم و براي پسرم هم مهد خوبي در نهايت پيدا كنم.. با تشكر

  • خیلی ممنون از این ویدیو. من الان خارج از ایران زندگی می‌کنم و تا چند ماه دیگه قصد بازگشت به ایران رو دارم. دختر سه ساله‌ام الان یک مهد میره که خیلی از این ویژگی‌هایی که مطرح شد رو داره و من خیلی ازش راضی هستم. سیستم رجیو رو دنبال می‌کنن. دنبال مهد‌های خوب شمال تهران هستم که بتونم دخترم رو نام‌نویسی کنم. مهد هم‌نوا رو خیلی دوست داشتم ببینم با توجه به نکاتی که تو پیج اینستاگرمشون می‌نویسن و از مادرم خواستم که بازدید کنن ولی آخر وقت رفته بودن و خیلی به نظر جنب و جوش کم بود. شما فکر می‌کنین چه مهدهایی شمال تهران این خصوصیت رو دارن؟ خود مهد هم‌نوا چطور؟ من بر اساس چیزهایی که شنیدم، نواک هم توجهم را جلب کرد.
    سوال دیگری هم که دارم اینه که کدوم این جاها برای مادران شاغل عملی خواهد بود؟
    خیلی ممنون از کمکتون!

  • تجربه من انتهای کلاس بود به جای مهد

    ساعت کمتری بچه ها در اون محیط هستند
    تعداد بچه ها کمتر هست سر یک کلاس
    کیفیت خیلی بالاتر ه
    امنیت و آرامش بچه تامین تره
    مثلا موسسه راه شادی درون تو اندرزگو داره کلاس برای گروه های سنی مختلف میاره مثلاً یک بچه ۴ ساله شنبه ها و دوشنبه ها سه عنوان کلاس داره

  • همین طور که آقای ترقی جاه گفتن تعامل مربی و کودک خیلی مهمه و این انتخاب مربی رو مسوولین مهد باید خیلی دقت داشته باشند و دایم باید دانش افزایی برای مربی باشه

Share
Published by
مژده شاه نعمت‌الهی

Recent Posts

روابط مثبت میان والدین و فرزندان: نحوه ایجاد آن

روابط مثبت بین والدین و فرزندان برای رشد کودکان مهم است. روابط مثبت با کودکان…

1 ماه ago

ایجاد رابطه خوب با فرزندتان

 نوع تفکر شما در مورد تربیت فرزندتان، در ایجاد رابطه با آن‌ها تفاوت ایجاد می‌کند.…

2 ماه ago

دوره آموزشی آفلاین «من و فرزندم در دنیای دیجیتال»

دنیای دیجیتال بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ما و فرزندان‌مان است. در یک دوره جامع آموزشی تلاش…

4 ماه ago

نمونه‌های تاب آوری: چه مهارت‌های کلیدی شما را تاب آورتر می‌کند؟

سلامت روان، بسیار فراتر از وجود برخی از اختلالات است. وقتی صحبت از سلامت روان…

7 ماه ago

راهنمای ایجاد تاب آوری در کودکان برای والدین و معلمان

توسعه تاب آوری یک سفر شخصی است و شما باید از دانشی که نسبت به…

7 ماه ago

نحوه ایجاد تاب آوری در کودکان 3 تا 8 سال

کودکان تاب آور می‌توانند پس از تجربه شکست، بهبود یابند و به زندگی عادی خود…

7 ماه ago