دستور غذایی کودکان

آشپزخانه کودکت؛ طرز تهیه پوره موز برای کودکان

پوره موز یکی از بهترین غذاهای ممکن برای کودکان است. موز سرشار از پتاسیم و منبع بسیاری از ویتامین‌های مورد نیاز کودکان است. درست کردن پوره از میوه‌های خوشمزه و نرم برای کودکان باعث می‌شود راحت‌تر غذا را هضم کنند و ویتامین‌های آن سریع تر جذب بدنشان شود. شما می‌توانید با ماست شیرین یا شیرین کننده‌هایی مانند عسل این پوره را خوشمزه‌تر کنید.

در این قسمت از آشپزخانه کودکت طرز تهیه پوره موز از ابتدای کار تا نحوه نگهداری از آن را گام به گام به شما آموزش خواهیم داد و امیدواریم برای شما مفید باشد.

قدم اول : خرید موزهای تازه و شیرین

مانند آووکادو، موز هم بافت ظریف و نرمی دارد و به سرعت خراب می‌شود. این بافت نرم باعث می‌شود خوردن پوره موز برای کودکان بسیار راحت‌تر است. می‌توانید پوره موز را با سبزیجات پخته شده یا سریال صبحانه برای کودک خود سرو کنید. اگر کودک شما هنوز دندان ندارد کافی است پوره موز و شیر را با کمی عسل برای او درست کنید. موز میوه ارزان قیمتی است و در تمام طول سال در دسترس است. می‌توانید موزهای تازه را از رنگ پوست زرد آن‌ها تشخیص دهید. موزهایی که روی پوستشان تعداد زیادی لکه سیاه است نشان دهنده این است که مدت زمان زیادی از نگهداری این موزها گذشته است. یک موز متوسط تازه با این دستورالعملی که به شما یاد خواهیم داد و اضافه کردن شیر حدود ۶ تا ۸ اونس پوره موز به شما خواهد داد.

بیشتر بخوانید: حساسیت به موز در کودکان ؛ علت، علائم و درمان حساسیت

قدم دوم : شستن و تکه کردن موزها

پیش از شروع درست کردن پوره موز، آن را به خوبی بشویید. می‌توانید با استفاده از سرکه و آب به خوبی بشویید تا باکتری‌های روس آن از بین بروند. موز را زیر آب سرد شسته و خشک کنید و آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. ابتدا و انتهای موز را جدا کنید. از این دو قسمت در درست کردن پوره موز استفاده نخواهیم کرد. هر تکه موز را نگینی درشت خرد کنید و کنار بگذارید.

قدم سوم: پوره کردن موزها

موزها را در غذا ساز بریزید و تا زمانی که بافت نرم و یکدستی به شما بدهند میکس کنید. اگر موز شما تازه باشد پوره موزی که تهیه کرده‌اید رنگ طلایی روشن خواهند داشت. برای زیاد کردن حالت خامه‌ای و نرم پوره موز ، کمی شیر غلیظ شده به جای آب به آن اضافه کنید.

برای کودکان بالای ۱۰ ماه می توانید به جای پوره کردن موز با استفاده از غذاساز، از گوشت کوب بری استفاده کنید.

قدم چهارم : ترکیب پوره موز

پوره موز را با ترکیب کردن با پوره سایر میوه‌ها می‌توانید شیرین کنید یا از شیرین کننده طبیعی مانند شیره خرما یا یک قاشق کوچک عسل استفاده کنید.

شما می‌توانید پاین غذا را با پوره آووکادو، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، بلوبری، سیب زمینی، بلغور جوی دو سر یا ماست یونانی شیرین و کم چرب ترکیب کنید. اگر کودک شما می‌توانید سریال صبحانه بخورد، می‌توانید در کنار پوره موز برایش غلات صبحانه یا مغزهای خوشمزه سرو کنید.

بیشتر بخوانید: ۳ دلیل مهم برای آموزش عادت های تغذیه سالم به کودکان

قدم پنجم : نگهداری از پوره موز

می‌توانید پوره موز خود را تا سه روز در یخچال و در بسته بندی محکم نگهداری کنید. اگر پوره موزی که درست کرده اید را با چیزی ترکیب نکرده‌ای و خالص است می‌توانید آن را تا سه ماه در فریزیر نگهداری کنید.

دقت داشته باشید همیشه پیش از دادن غذای جدید به کودکتان بررسی کنید که نسبت به آن حساسیت نداشته باشید. اگر کودکتان به یکی از مواد تشکیل دهنده آلرژی داشته باشید ممکن است  باعث بیماری  و وضعیت بد کودکتان شود. توصیه می‌کنیم که هرگز به کودک خود پوره هویج، چغندر یا اسفناج خانگی ندهید. متخصصان اطفال عقیده دارند به دلیل مقادیر بالای نیترات در این مواد غذایی بهتر است این پوره‌ها را از فروشگاه‌ها تهیه کنید.

کلام آخر

طرز تهیه پوره موز بسیار ساده و راحت است علاوه براین پوره یک وعده غذایی کامل و خوشمزه برای کودکتان است که از آنجایی که به صورت خانگی تهیه شده بسیار سالم و مقوی است. دقت داشته باشید که برخی پوره و میوه‌ها هستند که نباید به کودکان زیر ۱۰ ماه داد بهتر است این مواد غذایی را بشناسید و بدانید کدام یک برای کودک شما مناسب خواهد بود.

شما هم می‌توانید نظر خود را درباره طرز تهیه این غذای خوشمزه در قسمت نظرات وب سایت کودکت بنویسید. علاوه بر این اگر پیشنهاد خوبی برای درست کردن و خوشمزه‌تر کردن پوره دارید می‌توانید با ما به اشتراک بگذارید.

نگین ابراهیمی

Recent Posts

روابط مثبت میان والدین و فرزندان: نحوه ایجاد آن

روابط مثبت بین والدین و فرزندان برای رشد کودکان مهم است. روابط مثبت با کودکان…

4 هفته ago

ایجاد رابطه خوب با فرزندتان

 نوع تفکر شما در مورد تربیت فرزندتان، در ایجاد رابطه با آن‌ها تفاوت ایجاد می‌کند.…

2 ماه ago

دوره آموزشی آفلاین «من و فرزندم در دنیای دیجیتال»

دنیای دیجیتال بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ما و فرزندان‌مان است. در یک دوره جامع آموزشی تلاش…

4 ماه ago

نمونه‌های تاب آوری: چه مهارت‌های کلیدی شما را تاب آورتر می‌کند؟

سلامت روان، بسیار فراتر از وجود برخی از اختلالات است. وقتی صحبت از سلامت روان…

7 ماه ago

راهنمای ایجاد تاب آوری در کودکان برای والدین و معلمان

توسعه تاب آوری یک سفر شخصی است و شما باید از دانشی که نسبت به…

7 ماه ago

نحوه ایجاد تاب آوری در کودکان 3 تا 8 سال

کودکان تاب آور می‌توانند پس از تجربه شکست، بهبود یابند و به زندگی عادی خود…

7 ماه ago