کارگاه‌های آموزشی آنلاین

کارگاه آموزشی آنلاین فلسفه برای کودکان و نوجوانان

با توجه به جدید بودن موضوع «فلسفه برای کودکان و نوجوانان» و کمتر پرداختن به آن توسط سیستم آموزشی، معمولا اولین سوال پس از شنیدن این عنوان این است که منظور از فلسفه برای کودکان چیست؟

واقعیت این است که در دنیای سرشار از اطلاعات امروزی، تفکر و پرورش آن یکی از نیازهای اساسی زندگی هر فرد برای تصمیم‌گیری، انتخاب و حل مسئله است. شاید بتوان به طور کلی گفت که در آموزش فلسفه برای کودکان و نوجوانان قرار است راه درست فکر کردن را از همان زمان کودکی به کودکانمان بیاموزیم. هدف برنامه فلسفه برای کودکان  آشنا کردن کودکان با مهارت‌های فهم، تحلیل کردن و کسب مهارت تعامل اجتماعی برای حل مسائل زندگى روزمره است. برای دستیابی به این هدف نیاز است با این موضوع بیشتر آشنا شویم، در بستر خانواده سوالات کودکان و نیازهای فکری آن‌ها را بشناسیم و بیاموزیم که چگونه این سوالات را پاسخ دهیم تا کودکی با تفکر نقادانه پرورش دهیم.

از این رو با توجه به اهمیت پرورش تفکر در بستر خانواده و استقبال همیشگی مخاطبان کودکت، از کارگاه‌های آموزشی آنلاین این مجموعه، در آبان ۹۸ اولین وبینار فلسفه برای کودکان و نوجوانان توسط تیم کارگاه‌های کودکت برگزار خواهد شد.

اولین وبینار «آشنایی با برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان » ویژه والدین

برگزاری کارگاه‌های آموزشی آنلاین یکی از فعالیت‌های پرطرفدار تیم کودکت است که در دو سال گذشته علاقمندان زیادی را گرد هم آورده است. دو هفته متوالی در آبان ماه ۹۸ در روزهای پنجشنبه ۹ و پنجشنبه ۱۶ آبان ماه ساعت ۱۶ الی ۱۸ درباره کاربرد آموزه‌های فبک در تربیت کودک صحبت خواهیم کرد. در مدت زمان پخش وبینار، شرکت‌کنندگان از هر جای ایران می‌توانند به صورت زنده مباحث آموزشی کارگاه را بشنوند، پیام‌های متنی، صوتی و تصویری ارسال کنند و تصویر و پاورپوینت مدرس را هم مشاهده کنند. همچنین روزهای پس از کارگاه، در گروهی که همه شرکت‌کنندگان و مدرس محترم در آن حضور دارند، درباره آموخته‌هایشان صحبت کنند و مدرس در ساعتی مشخص به سوالات شرکت‌کنندگان پاسخ خواهد داد.

مدرس این کارگاه آموزشی آنلاین، دکتر سعید ناجی، دکترای فلسفه علم و فناوری ، استادیار پژوهشی و عضو هیئت علمی گروه فبک هستند. یکی از ده‌ها کتاب تالیفی ایشان در این زمینه کتاب‌ کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان، گفت‌وگو با پیشگامان می‌باشد.

از هر جای ایران که هستید، می‌توانید در این وبینار شرکت کنید. برای این کار به نصب نرم‌افزار خاصی نیاز ندارید و با کامپیوترهای شخصی مجهز به سیستم‌عامل‌های ویندوز و مک، تبلت و تلفن همراه با سیستم‌عامل اندروید و  iOS و دسترسی به اینترنت پرسرعت می‌توانید به‌راحتی در این کارگاه شرکت کنید.

فایل راهنمای شرکت‌کنندگان و همچنین لینک ورود به وبینار، پس از ثبت‌نام برای شما ارسال می‌شود و تیم پشتیبانی کودکت در تمام مراحل برگزاری وبینار، کنار شما خواهند بود. با توجه به اهمیت موضوع آموزش، حضور آنلاین شرکت‌کنندگان ضروری است و فیلم کارگاه برای شرکت‌کنندگان ارسال نخواهد شد. جهت مرور مطالب ارائه شده در کارگاه، فایل صوتی هر جلسه از این وبینار که در روزهای ۹ و ۱۶ آبان ماه ۹۸ برگزار می‌شود، پس از هر جلسه به مدت ۲۴ ساعت در سایت کودکت قابل شنیدن است. دسترسی به این فایل صوتی فقط برای شرکت‌کنندگانی فراهم می‌شود که تا پایان مهلت اعلام شده در این وبینار ثبت‌نام کنند.

برای ثبت‌نام آنلاین و مستقیم در گروه شرکت‌کنندگان از لینک زیر استفاده نمایید:

ثبت نام در وبینار «فلسفه برای کودکان و نوجوانان»

اگر در فرایند ثبت نام آنلاین به مشکلی برخورد کردید یا به اطلاعات بیشتری در این رابطه نیاز داشتید، با راه‌های ارتباطی تیم پشتیبانی کودکت workshops@koodaket.com) و شماره تلفن‌‌های ۰۹۳۹۹۱۶۲۵۷۲ و ۰۹۲۱۳۶۱۸۲۱۹) تماس حاصل فرمایید.

 

کودکت

Recent Posts

روابط مثبت میان والدین و فرزندان: نحوه ایجاد آن

روابط مثبت بین والدین و فرزندان برای رشد کودکان مهم است. روابط مثبت با کودکان…

4 هفته ago

ایجاد رابطه خوب با فرزندتان

 نوع تفکر شما در مورد تربیت فرزندتان، در ایجاد رابطه با آن‌ها تفاوت ایجاد می‌کند.…

1 ماه ago

دوره آموزشی آفلاین «من و فرزندم در دنیای دیجیتال»

دنیای دیجیتال بخش جدایی‌ناپذیر زندگی ما و فرزندان‌مان است. در یک دوره جامع آموزشی تلاش…

4 ماه ago

نمونه‌های تاب آوری: چه مهارت‌های کلیدی شما را تاب آورتر می‌کند؟

سلامت روان، بسیار فراتر از وجود برخی از اختلالات است. وقتی صحبت از سلامت روان…

7 ماه ago

راهنمای ایجاد تاب آوری در کودکان برای والدین و معلمان

توسعه تاب آوری یک سفر شخصی است و شما باید از دانشی که نسبت به…

7 ماه ago

نحوه ایجاد تاب آوری در کودکان 3 تا 8 سال

کودکان تاب آور می‌توانند پس از تجربه شکست، بهبود یابند و به زندگی عادی خود…

7 ماه ago